За допомогою цієї спеції ви отримаєте поживну та смачну каву.
Дізнайтеся, як покращити смак кави за допомогою доступних спецій / колаж УНІАН, фото УНІАН, ua.depositphotos.com
Доктор медицини, гастроентеролог Вілл Булсевіч розповів, що варто додати до кави, щоб посилити її корисні властивості, пише eatingwell.com.
“Хочете приправити свою ранкову каву? Ось що я додаю, щоб надати гостроти своєму дню”, – зазначив він.
Як поліпшити смак кави – порада
Хоча багато спецій, які рекомендує Булсевич, є сезонними фаворитами, він дає “зелене світло” на їхнє використання в будь-яку пору року.
Відео дня
“Кориця – це основа. Вона солодка, добре поєднується з усім, і її можна поєднувати з іншими спеціями”, – зазначив він.
Додаєте ви корицю в кавову гущу чи додаєте її після заварювання, ви не помилитеся й отримаєте поживну та смачну каву.
Що додати до кави – інші спеції
Для ще більшого ефекту Булсевич рекомендує спробувати каву з гарбузовими спеціями (кориця, імбир, мускатний горіх і гвоздика).
Читайте також:
Як правильно худнути на дефіциті калорій: головні нюанси в харчуванні від експерта
Тест із кавою на співбесіді: керівник пояснив, кому не віддасть робоче місце
Як вибрати десерт, коли підвищений цукор у крові: дієтологи розкрили секрети
Три його улюблені спеції для кави – кориця, куркума та імбир.
“Разом вони просто чудові. Зазвичай я також додаю трохи соєвого молока”, – розповів доктор.
Зазначається, що поєднання куркуми та імбиру – це багата на антиоксиданти суміш, що забезпечує такі переваги, як підтримка здоров’я серця, зменшення запалення та полегшення болю в шлунку.
Нагадаємо, раніше УНІАН, як прибрати гіркоту з кави без цукру та молока.