В результаті виходить чудовий солодкий, але м’який масляний крем, який ідеально підходить за консистенцією для капкейків.
Масляний крем підходить для прикрашання десертів / фото ua.depositphotos.com
Масляний крем часто використовують для наповнення капкейків та прикрашання святкових тортів. При цьому він просто готується.
Як пише Еxpress, пекар Софі Гарріс поділилась своїм рецептом масляного крему, який має чудовий смак та консистенцію. Для приготування знадобляться всього чотири інгредієнти:
- вершкове масло – 250 г;
- цукрова пудра – 375 г;
- ванільний екстракт – 1 ч.л.
- окріп – 1 ст.л (за потреби).
Для початку збийте м’яке вершкове масло. На це піде близько 4 хвилин. Потім додайте цукрову пудру, ваніль і продовжуйте збивати. Час від часу зішкрібайте масло з боків, щоб воно рівномірно збилось.
Відео дня
Найчастіше співвідношення вершкового масла і цукрової пудри не потребує окропу, але якщо крем для вас загустий, можна додати трохи води. Під час додавання окропу швидко збільште швидкість міксера.
Після змішування ваш масляний крем готовий до використання, незалежно від того, викладаєте його на середину торта чи додаєте в кондитерський мішок.
Зазвичай такий крем передбачає співвідношення 1:2 масла та цукру, тобто якщо ви використовуєте 250 г масла, вам знадобиться 500 г цукрової пудри. Однак через такі співвідношення він виходить занадто солодкий та густий. Вказані у рецепті інгредієнти підходять краще,
“Це співвідношення створює чудовий солодкий, але м’який масляний крем, який ідеально підходить за консистенцією для капкейків. Якщо ви використовуєте його для намазування торта або крихти, я рекомендую трохи розм’якшити його гарячою водою або в мікрохвильовій печі на 10 секунд”, – каже Софі.
Що ще приготувати
Раніше УНІАН розповідав, як приготувати булочки, які подають у Букінгемському палаці.
Готувати хліб – це завжди складна і довга справа, адже потрібно чекати, поки тісто підніметься і лише потім випікати у духовці, що також займає багато часу. Однак замість цього можна приготувати смачні коржики.
Багато людей люблять курячу грудку за її смак та користь для здоров’я. Цю частину курки дуже легко пересушити, однак є рецепт, за яким грудка вийде соковитою.